Wandrek

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Wandrek

Handig voor in de kinderkamer is een goed stevig wandrek. Deze zijn enorm handig om spullen in de hoogte op te kunnen bewaren. Een wandrek is er in alle soorten en formaten. Zo kunt u een wandrek kopen wat horizontaal over de muur gaat. Maar zo hebben wij ook een wandrek wat verticaal over de muur gaat.

Met een leuk wandrek maakt u de kinderkamer compleet. Met ons ruime assortiment heeft u keuze genoeg. Een wandrek kan enorm handig zijn om bijvoorbeeld boeken of foto lijstjes op te bewaren. Verder kunt u er dingen op plaatsen die niet op de grond thuis horen zodat uw kind een veilige vloer heeft om op te kunnen spelen.

Wandrek ophangen

Het ophangen van een wandrek is een gemakkelijk klusje. Bekijk altijd eerst even of de desbetreffende muur bestand is tegen een wandrek. Vergeet hierbij ook niet dat er later nog spullen op het wandrek geplaatst zullen worden waardoor er meer weerstand op komt te staan. Zorg daarnaast ervoor dat u bij het bevestigen van een wandrek de juiste pluggen gebruikt. Zo zijn er verschillende pluggen voor elk type muur dus kijk hier even goed naar.

Wandrek bestellen?

Via onze webshop Kinderbed.nl kunt u gemakkelijk een wandrek bestellen. Wij gebruiken voor onze levering GLS en PostNL. Onze producten leveren wij in Nederland en België. Na bestelling zullen deze binnen 2 werkdagen afgeleverd worden. Mocht het product om de een of andere reden helaas niet bevallen kunt u dit retourneren. Vervolgens zal u product omgeruild worden of krijgt u uw geld terug.

Contact

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt even mailen naar verkoop@babysupershop.eu of bellen naar 0900-5081000.

Voor andere leuke producten kunt u ook eens kijken bij onze andere categorieën: