Opbergkast

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Opbergkast

Een opbergkast is een leuke toevoeging aan een kinderkamer. Kinderen vinden het leuk om hun spullen in opbergkast te kunnen opslaan omdat dit voor kinderen aanvoelt aan een persoonlijk eigendom waar ze al hun leuke spullen in kunnen opslaan. In ons assortiment bij Kinderbed.nl hebben we zowel een opbergkast voor jongens als een opbergkast voor meisjes.

Opvouwbare opbergkast

Als u op zoek bent naar een basic opbergkast kijk dan eens naar een opvouwbare opbergkast. Deze opbergkast is zo te plaatsen en mocht hij overbodig zijn ook zo weer opgeruimd. Gemakkelijk in de omgang en makkelijk uitvouwbaar. Gemaakt in allerlei leuke motiefjes welke voor kinderen erg herkenbaar zijn.

Opbergkist

Naar de eenvoudige opvouwbare opbergkast hebben wij ook grote speelgoedkisten. Gemaakt van hout en dienen ook al modieus meubel waardoor de kamer meer karakter krijgt. Ideaal voor kinderen om al hun speelgoed in op te bergen en in mooie neutrale kleuren verkrijgbaar.

Boekenkast

Voor kinderen is het ook belangrijk om te lezen dus is een mooie boekenkast ook niet weg te denken uit de kinderkamer. Deze opbergkast hebben we in de traditionele boekenkast maar ook bijvoorbeeld een leuke kast in de vorm van een tipi.

Voor andere producten in de kinderkamer kijk eens bij de volgende segmenten:

Contact

Indien er nog vragen zijn kunt u uiteraard even contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0900-5081000. Daarnaast kunt u ook even mailen naar verkoop@babysupershop.eu.

Verzending

Producten worden bij ons verzonden via PostNL of DHL. Wij verzenden binnen Nederland en België en zal na bestelling binnen 2 werkdagen worden afgeleverd. Bij ons is het mogelijk het product pas achteraf te betalen, kijk hiervoor even naar de voorwaarde. Product niet naar wens? Dit kan worden geruild of u kunt u geld terug ontvangen.