Lattenbodem

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Lattenbodem

Voor een lattenbodem van hoge kwalteit bent u bij kinderbed .nl aan het juiste adres! Wij bieden een ruime keus wanneer u op zoek bij naar een lattenbodem voor uw kinderbed. Zo heeft u een lattenbodem met vaste randen of juist met flexibelen randen. Zo willen wij er voor zorgen dat er altijd een lattenbodem is naar uw wens.

Het belang van een goede lattenbodem

Een goede nachtrust is cruciaal. Als je s’nachts niet goed slaap, kan je overdag vaak ook niet optimaal functioneren. Een goede nachtrust begint bij een goed peuterbed. Goede bedden hoeven niet per se duur te zijn, het belangrijkste is dat een bed goed bij je past. Goede bedden zijn er in elk budget. De basis van een goed bed is de lattenbodem. Een lattenbodem kan veel verschillen in de kwaliteit. Een lattenbodem kan ook een aantal functies hebben. Zo kan een lattenbodem (electrisch) verstelbaar zijn, dat betekent delen van het bed naar boven kunnen komen zodat u lekker kunt zitten of liggen in bed. Een verstelbaar lattenbodem is algemeen genomen wat duurder dan een niet-verstelbare lattenbodem. Een lattenbodem gaat over het algemeen 10 jaar mee. Bij een lattenbodem wordt het gewicht van uw kindje verdeeld per lat, hoe meer latten er in een lattenbodem zitten, des te beter het gewicht wordt verdeeld. Dit staat garant voor een hoger slaapcomfort.

Waarom een lattenbodem van Kinderbed.nl?

Bij Kinderbed.nl heeft u ruime keuze wanneer u opzoek bent naar een lattenbodem. Klanten van kinderbed .nl betalen nooit teveel! Wij garanderen onze klanten de laagste prijsgarantie . Maar we gaan nog verder voor onze klanten, wij bieden altijd een uitstekende service. Wanneer u een vraag heeft kunt u ons bellen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00. Heeft u een vraag buiten deze tijden? Dan kunt u ons altijd een mail sturen. Uw lattenbodem wordt binnen drie werkdagen bij u thuis afgeleverd. Het maakt niet uit waar u woont voor kinderbed .nl, wij leveren uw lattenbodem door heel Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).