Woood

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

44 artikel(en)

Woood

Woood is een merk gespecialiseerd in meubels. Woood heeft een ruim assortiment in kinderartikelen welke allemaal van top kwaliteit zijn gemaakt. De producten van Woood worden voornamelijk gemaakt van massief houten materiaal met speciaal hiervoor gekweekte bomen. Daarnaast kunnen de producten gemakkelijk thuis gemonteerd worden.

Woood heeft allerlei producten om de kinderkamer speciaal te maken. Zo heeft Woood leuke kinderbedden met bijvoorbeeld bijpassende nachtkastjes. Ook een bijpassende accessoires is de bed lade. Deze kan gemakkelijk onder het bed geplaatst worden. Hier kunt u allerlei spullen voor het kind in opslaan zoals bijvoorbeeld een dekbedovertrek.

Woood opslagkasten

Woood heeft ook leuke opslagkasten. Zo hebben ze leuke speelgoedkisten, deze staan enorm leuk in de kamer en zorgen ervoor dat het speelgoed goed opgeborgen is waardoor u uzelf of uw kind zichzelf niet per ongeluk kan bezeren. Daarnaast zijn er nog mooie woood opbergkasten. Hier kunt u bijvoorbeeld boeken in plaatsen of kledingkasten.

Woood bureau

Een bureau kan natuurlijk niet uit blijven. Woood heeft verschillende bureaus. De bureaus zijn voorzien van handige opberg lades. Hier kunnen de kinder alvast aan leren werken. De bureaus zijn handig om huiswerk op te maken.

Woood kinderbed

Woood heeft verschillende kinderbeden. Modieuze bedden welke gemaakt zijn van topkwaliteit. Kijk bijvoorbeeld eens naar de leuke tipi tent. Daarnaast kunt u ook eens kijken naar een complete kinderkamer.

Naast de spullen van Woood bieden wij op Kinderbed.nl ook nog andere leuke producten aan.

Vragen?

Kijk eerst eens bij de veel gestelde vragen. Mocht u nog steeds geen antwoord hebben kunt u contact opnemen via de mail: verkoop@babysupershop.eu of telefonisch op 0900-5081000.

Levering van de producten

De levering vindt binnen 2 werkdagen plaats. Wij bezorgen in Nederland en België. Als stukje extra service bieden wij u de mogelijkheid uw spullen pas te betalen na ontvangst.