Haton

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Wat biedt Haton babykamer aan?

Haton kinderbed biedt vele producten aan voor een kinderkamer. Met name voor het bed van het kindje. De producten van Haton kinderbed zijn dan ook bijvoorbeeld hoeslakens. De hoeslakens zijn van een zeer prettige stof gemaakt. Dit om te zorgen dat uw kindje comfortabel ligt. Er zijn zelfs waterdichte hoeslakens beschikbaar. Haton kinderbed biedt een zeer goede kwaliteit aan, omdat er onder andere gebruik wordt gemaakt van een dikkere stof. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit na velen wasbeurten nog steeds perfect is. Haton kinderbed heeft een ruim assortiment in bedtextielen.

Een uitgebreid assortiment op Kinderbed.nl

Op Kinderbed.nl bieden wij onder andere aan van Haton kinderbed:

  • hoeslakens;
  • hoofdkussens;
  • dekbedden;
  • dekbedovertrekken.

De dekbedden van Haton kinderbed zijn van licht gewicht gemaakt en warmte-isolerend. De stoffen zijn van een zeer goede kwaliteit. De overtreksetten van Haton kinderbed zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen. Uw kindje ligt hier fijn onder te slapen. Dit zorgt dan ook voor een goede nachtrust voor uw kindje. De dekbedovertrekken van Haton kinderbed zijn er bijvoorbeeld met hartjes en sterrenprint. Deze uitvoeringen zijn ook in verschillende kleuren te bestellen. De hoeslakens zijn er ook in diverse kleuren. U kunt denken aan gewoon standaard wit, of een leuke kleur. Denk hierbij aan roze, groen of blauw. Haton kinderbed heeft het allemaal. Het dekbedovertrek kunt u dus eventueel leuk combineren met een hoeslaken in dezelfde kleurcombinatie.

De Haton kinderbed collectie bestellen op Kinderbed.nl

Heeft u een leuk artikel gevonden uit de Haton kinderbed collectie op Kinderbed.nl? Of van onze andere merken? U kunt uw bestelling gemakkelijk plaatsen. U ontvang uw bestelling binnen 2 werkdagen. Wij leveren in heel Nederland en België.Tevens is het mogelijk om uw bestelling te retourneren indien deze niet voldoet aan uw wensen.

Haton kinderbed zorgt voor het comfortable slapen van uw kindje