Disney

Tijdelijk niet in voorraad.

Een bed van een Disneyfiguur

Een mooi Disney kinderbed. Welk kind droomt er nou niet van een bed met een disneyfiguur? Uw kindje kent vast de Disney films wel en kijkt deze films. Wellicht heeft uw kindje wel een favoriete disneyfiguur? Wat is er nou leuker als uw kindje in een Disney kinderbed kan slapen. Nu kunt u ook het slaapkamertje van uw kindje om toveren tot een disneythema door middel van het Disney Kinderbed. Er zijn vele uitvoeringen hiervan beschikbaar

Er zijn vele Disneyfiguren. Nu kun je ook een heus Dinsey kinderbed aanschaffen voor uw kindje. Misschien is uw kindje fan van Winnie de Pooh?, Mickey of Minnie Mouse?, Cars? Of een van de Disney prinsessen? Voor elk kindje is er wel een Disney kinderbed beschikbaar van zijn of haar favoriete figuur. Een droom van elk kind om in zijn of haar favoriete disneyfiguur te kunnen slapen. Dit kan door ons Disney kinderbed. Uw kindje zal het geweldig vinden op een Disney kinderbed te hebben in zijn of haar eigen slaapkamertje. Een bed van hun favoriete Disneyfiguur of van een favoriete film? Welk kindje wilt dit niet?  Het is allemaal mogelijk. Het is zelfs mogelijk om naast een Disney kinderbed, nog bijpassende kastjes en stoeltjes er bij te nemen. Zo maakt uw het kinderkamertje nog meer Disney. U kunt dus het hele thema eventueel doorvoeren als u dit graag wilt.

Jouw Disney kinderbed bestellen

Op onze website, Kinderbed.nl kunt u de verschillende soorten Disney kinderbed bekijken of een van onze andere merken. U kunt u Disney kinderbed al binnen 2 werkdagen in huis hebben. Wij bezorgen in Nederland en België, met uitzondering van De Waddeneilanden. Nog vragen over een kinderbed van Disney? Geen probleem. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 09:00 tot 18:00 of contact op nemen via de e-mail.

Bestel voor uw kindje een magisch mooi Disney kinderbed!