Coming Kids

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Coming Kids

Babysupershop.eu bied van het merk Coming Kids allerlei leuke meubels aan voor in de kinderkamer. Coming Kids is een merk wat zich bevind in de top klasse. De producten van Coming Kids zijn gemaakt van hoge kwaliteits-materialen. Daarnaast zijn de Coming Kids producten ontworpen door designers met oog voor vakwerk.

Coming Kids materialen

De materialen die Coming Kids gebruikt bootsen het effect na rechtstreeks uit de natuur te komen. De uitstraling is stoer en fris. Door de naturel frisse look is dit enorm leuk voor kinderen. Daarnaast maken de producten de kinderkamer af.

Coming Kids producten

Coming Kids heeft verschillende producten. Zo zijn de producten geschikt voor baby’s tot en met tieners. In ons assortiment Coming Kids bieden wij verschillende bedden, nachtkastjes en kasten aan. Tevens kunt u bij ons eens kijken voor een complete Coming Kids kinderkamer. Wilt u toch nog even verder kijken naar andere kinderbedden? Geen probleem! Bij Kinderbed.nl vindt u een ruim assortiment aan kinderbedden en zit er altijd wel iets tussen voor uw kleintje.

Contact

Hebt u vragen over de producten van Coming Kids kunt u met ons gemakkelijk even contact opnemen. Wij zijn via verschillende manieren te bereiken. Mocht u een vraag hebben kunt u altijd eerst even bij de veel gestelde vragen kijken. Mocht dit geen uitkomst bieden zijn wij uiteraard ook telefonisch of via de mail te bereiken. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0900-5081000. Wilt u mailen doe dit dan naar verkoop@babysupershop.eu, wij proberen de mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Verzending

Na bestelling van u product zal deze binnen 2 werkdagen geleverd worden. Bij ons heeft u daarnaast de mogelijk om uw bestelling pas achteraf te betalen. Zo kunt u tot maximaal 14 dagen na de bestelling het bedrag betalen. Mocht het product uiteindelijk om wat voor wijze dan ook niet mogen bevallen kunt u dit naar ons retourneren. U kunt vervolgens ervoor kiezen het product om te ruilen of u krijgt uw geld terug.

Kijk ook eens bij de volgende producten: