Bopita

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

36 artikel(en)

Bopita kinderbed

Een Bopita kinderbed is een kinderbed wat garant staat voor perfecte kwaliteit. Alle spullen van Bopita kinderbed zijn gemaakt via de nen-normen. Daarnaast wordt er lak op waterbasis gemaakt zodat dit niet giftig is voor de kinderen welke de wereld ontdekken door te voelen en te proeven.

Bopita kinderbed varianten

Een Bopita kinderbed is er in vele vormen, maten en kleuren. De bedden zijn gemakkelijk te plaatsen. Bij de meeste bedden heeft u een optie om een lade onder het bed te plaatsen. Hier kunt u dan makkelijk extra beddengoed in plaatsen. Of gebruiken als opbergruimte voor kinderspullen. Kinderbed.nl biedt een ruim assortiment Bopita kinderbedden een en heeft verschillende varianten. Zo is er een Bopita kinderbed voor de allerkleinste. Is uw kind al in staat zelf in en uit bed te stappen hebben wij hiervoor een leuk Bopita kinderbed.

Bijpassende accessoires Bopita kinderbed

Naast een leuk Bopita kinderbed hoort natuurlijk een leuk bijpassend nachtkastje. Daarop kan nog een leuk nachtlampje geplaatst worden voor tijdens het slapen. Verder kunnen hier nog wat andere kleine dingentjes in opgeslagen worden. Ook een mooie bijpassende kledingkast zou niet misstaan bij een Bopita kinderbed.

Kijk een bij de volgende categorieën om de ideale kinderkamer samen te stellen.

Bopita kinderbed laten bezorgen?

Geen enkel probleem. Wij bezorgen onze producten binnen Nederland en België. Mocht u ervoor willen kiezen het product op te komen halen is dat uiteraard ook geen enkel probleem. Dit kunt u doen bij ons magazijn in Tilburg. Mocht een product onverhoopt niet naar wens zijn kunt u dit retourneren waarna het product wordt omgewisseld of u krijgt uw geld terug.

Vragen over Bopita kinderbed?

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd even contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer: 0900-5081000. Mailen kan naar: verkoop@babysupershop.eu