Bink Bedding

Tijdelijk niet in voorraad.

Bink bedding

Bink bedding is een merk wat zich heeft gespecialiseerd in het produceren van dekbedovertrekken voor kinderen. Dit oer-Hollands merk wat zijn ontwikkeling en productie in eigen land heeft. Met uiterste zorg voor het eindproduct wordt er gekeken naar wat er leuk is voor de kinderen. Bink bedding heeft een enorm creatief team wat zorgt voor de leukste mode bewuste thema’s. De Ontwerpers van Bink bedding zitten nooit stil waardoor er per jaar meerdere lijnen ontstaan om zo te kunnen blijven voldoen aan nieuw verwachte trends.

In ons assortiment bij Kinderbed.nl hebben wij een leuk aanbod voor zowel de jongen als de meisjes van de Bink bedding collectie. Verkrijgbaar in verschillende maten zodat ze beschikbaar zijn voor elk type kinderbed.

De producten van Bink bedding zijn gemaakt van een top kwaliteit textiel en zijn 100% katoen. De dekbedovertrekken zijn goed ademend waardoor er geen vieze luchtjes of iets dergelijks er in blijven hangen.

Naast de leuke dekbedovertrekken van Bink bedding heeft Babysupershop.eu nog tal van andere leuke kinderproducten. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld eens de volgende categorieën:

Babysupershop.eu staat garant voor kwaliteit en selecteert zijn merken met uiterste precisie.

Mocht u nog vragen hebben over bepaalde producten uit ons assortiment kunt u uiteraard altijd even contact opnemen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0900-5081000. Tevens kunt u ons even mailen op verkoop@babysupershop.eu. Wij streven ernaar de mail binnen 2 werkdagen beantwoord te hebben.

Levering van de producten zal plaatsvinden binnen 2 dagen na bestelling. Mocht het product onverhoopt niet naar wens zijn kunt u dit retourneren en ruilen wij het product om of retourneren wij uw betaling. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om de betaling te laten plaatsvinden 14 dagen na aanschaf.