Matras Peuterbed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Matras peuterbed

Voor een bed is een matras misschien wel het meest cruciale onderdeel voor een goede nachtrust. Laat uw kind daarom ook al van jonge leeftijd op een goed matras slapen. In ons assortiment matras peuterbed vind u kwalitatief hoogstaande matrassen waarop kinderen uitstekend slapen. Zorg ervoor dat uw kind niet al op jonge leeftijd verkeerd ligt wat kan lijden tot rugklachten. Bekijk hiervoor ons matras peuterbed assortiment op Kinderbed.nl.

Matras peuterbed standaard

Bent u op zoek naar een standaard matras peuterbed dan zit u hier goed. Deze matrassen voldoen aan de basis behoeften voor het slapen. Dit zijn de standaard maten voor een matras peuterbed.

Matras peuterbed pocketvering

Als u op zoekt bent naar een wat luxer matras bekijk dan eens een matras peuterbed met pocketvering. Deze matrassen bieden al een stuk meer comfort en hebben enkele voordelen ten opzichte van de basic matrassen. Zo ademend het matras peuterbed pocketvering beter waardoor het de luchtcirculatie bevorderd. Zo blijven in het matras minder snel nare luchtjes hangen. Verder zijn deze matrassen ook vochtregulerend.

Matras peuterbed topper

Deze matrassen zijn voorzien van een handige topper. Door de topper ontstaat er een 3D luchtlaag. Hierdoor ventileert het matras extra goed. Naast de uitstekende luchtcirculatie zorg de topper er ook voor dat het matras beschermt blijft tegen bedplassen en andere soorten vocht.

Bent u op zoek naar nog meer kinder producten? In onze webshop hebben wij nog tal van andere producten waar u eens naar zou kunnen kijken. Kijk bijvoorbeeld eens naar:

Mocht u nog vragen hebben over een matras peuterbed kunt u altijd gemakkelijk even contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken via 0900-5081000. Daarnaast zijn wij ook altijd via de mail te bereiken, mail hiervoor naar verkoop@babysupershop.eu. Wij streven ernaar deze binnen 48 uur op werkdagen beantwoord te hebben. U kunt ook altijd eens kijken bij veel gestelde vragen.