Matrassen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Kindermatras

In ons kindermatras assortiment hebben wij verschillende maten en soorten voor het kinderbed. Een kindermatras is een van de belangrijkste aspecten van het kinderbed. Een goed kindermatras zorgt ervoor dat uw kind tijdens zijn slaap comfortabel ligt maar uiteraard ook in de juiste houding. Zo is het belangrijk dat het kindermatras aan deze voorwaarden voldoet aangezien u niet wilt dat uw kind al op vroege leeftijd begint met verkeerd liggen wat in de toekomst zou kunnen lijden tot eventuele klachten.

Voor een kindermatras bent u bij ons aan het juiste adres. In ons kindermatras assortiment hebben wij het ideale matras voor uw kind. Zo hebben wij een kindermatras in elke toe gangbare maat en hoogte. Een kindermatras is er in vele soorten en vormen. Zo hebben wij al een basic matras wat aan de primaire slaapbehoefte van u kind voldoet. Mocht u een wat luxer kindermatras willen voor u kind kunt u eens kijken bij onze kindermatrassen met pocketvering. Deze matrassen liggen extra comfortabel en zijn een waar slaapgenot. Daarnaast hebben wij ook matrassen welke bestaan uit koud schuim. Door koud schuim in het matras te verwerken heeft dit een perfecte luchtcirculatie en ventilatie. Verder zorgt het schuim ervoor dat het matras blijvend veerkrachtig maar toch stevig ligt wat enorm comfortabel is.

Mocht u naast een kindermatras ook nog op zoek zijn naar andere spullen kunt u ook hier eens kijken.

Kindermatras laten bezorgen?

Via onze webshop Kinderbed.nl zijn onze producten gemakkelijk te bestellen. Een bestelling wordt geleverd binnen 2 werkdagen. Onze producten worden bezorgd in Nederland en België. Mocht het product onverhoopt niet naar wens zijn kunt u dit gemakkelijk terug sturen. Producten kunt u ruilen of u kunt u geld terug krijgen. Verder heeft u bij ons de mogelijkheid om u product pas achteraf te betalen.