Bedtextiel Peuterbed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Bedtextiel

Bij kinderbed .nl vindt u een ruime keuze in mooie bedtextiel. Kinderbed .nl heeft bedtextiel naar elke smaak, zo is er bedtexiel met vrolijke prints, zijn er verschillende thema’s, maar is er ook meer klassiek bedtextiel te vinden in de webshop. De kwaliteit van het bedtextiel is hoog, zodat u er lang mee kunt doen. Het assortiment van bedtextiel bevat: hoeslakens, dekbeddenovertrekken, molton hoeslakens, dekbedden, en bedtenten.

Veilig slapen

Wij hebben een aantal tips voor u opgesomd zodat u kindje veilig kan slapen. En zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer uw kindje slaapt.

  • Gebruik de eerste twee levensjaar van je kindje geen dekbed, gebruik liever een dekentje met een lakentje, of een slaapzakje
  • Gebruik liever geen dekbedhoes, gebruik in plaats daarvan een onderhoeslaken over het matras.
  • Leg geen grote knuffels of kussens in het bed, dit kan over het gezicht van je kind vallen.
  • Als je een kruik gebruikt, stop deze dan in een kruikenzak. Leg de kruik op hand afstand van je kindje af. Zet geen losse kacheltjes in de kinderkamer.
  • Zorg dat de kinderkamer altijd goed geventileerd is. Het liefst dagelijst luchten.
  • Als uw kindje slaapt, kijk dan regelmatig even of alles goed gaat.

Waarom bedtextiel van kinderbed .nl?

Wij van kinderbed .nl bieden hoge kwaliteit bedtextiel, maar toch ook de laatste prijsgarantie! Wanneer u bedtextiel besteld bij Kinderbed.nl, ontvangt u uitstekende service. Als wij uw bestelling binnen hebben wordt het de eerst volgende werkdag verzonden. Dit betekent dat u het bedtextiel binnen drie dagen thuis heeft. Wanneer het bedtextiel onverhoopt niet naar verwachting is, kunt u het naar ons retourneren. U kunt uw nieuwe bedtextiel betalen met iDeal, creditcard, MisterCash, bankoverschrijving en Klarna. Het bedtextiel en andere producten worden in Nederland en België bezorgd.