Bedhekjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Waarom is een bedhekje belangrijk voor uw kindje?

Een bedhekje zorgt voor de veiligheid van uw kindje. Het hekje zorgt ervoor dat uw kindje niet uit zijn of haar bedje kan vallen tijdens het slapen. Het maakt dus het kinderbedje super veilig voor uw kindje. Naast het feit dat het bedhekje ervoor zorgt dat uw kindje niet uit zijn of haar bedje valt, biedt het ook bescherming tegen hetzelf uit bed kunnen kruipen. Dit resulteert in een goede nachtrust voor uzelf.U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw kindje, doordat er een hekje aan het bedje is geplaatst.

Het monteren van het bedhekje is zeer eenvoudig

Het is zeer gemakkelijk om het bedhekje te bevestigen aan het kinderbedje. Het is slechts in een paar simpele handelingen gebeurd. Het bedhekje plaats u namelijk heel gemakkelijk tussen het bed en het matras. Op Kinderbed.nl worden hekjes voor het kinderbedje aangeboden van onder andere de merken Safety en Baninni.

Wat zijn de voordelen van een bedhekje?

de voordelen van dit kinderkamer accessoire op een rijtje:

  • Uw kindje kan niet uit het bedje vallen;
  • Uw kindje kan niet zelf uit het bedje kruipen;
  • Dit resulteert in een goede nachtrust voor uzelf;
  • Het hekje is zeer gemakkelijk te bevestigen aan het bedje.

Waarom een bedhekje bestellen bij kinderbed.nl?

Wij, van Kinderbed.nl, maken het u heel gemakkelijk om uw bedhekje te bestellen. In een paar simpele stappen is het hekje voor het kinderbedje bestelt. U kunt gemakkelijk betalen door middel van iDeal en creditcard. Tevens bieden wij een goede serivce. Heeft u een vraag over het hekje voor aan het bedje? Neem dan gerust telefonisch contact op. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 18:00 bereikbaar. Ook kunt u contact opnemen via de e-mail. Bent u niet tevreden over het bedhekje? U kunt deze gemakkelijk retourneren.

Bestel nu een bedhekje op Kinderbed.nl, en zorg voor de veiligheid van uw kindje.