Tienerbed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

37 artikel(en)

Kinderbedden

Als de grote dag is aangebroken, dat uw kleine spruit niet meer in zijn/haar babybedje past, kunt u bij ons terecht voor geweldige kinderbedden. Kinderbedden zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Kinderbed.nl heeft een groot assortiment kinderbedden. We bieden verschillende soorten bedden, zoals: gewone kinderbedden, hoogslapers, half hoogslapers, stapelbedden, doorgroeibedden, bedbanken en kajuitbedden. De merken kinderbedden die kinderbed.nl aanbiedt, zijn:

  • Colorfull Collection
  • Thuka
  • Woood
  • Bebies first
  • Flexa
  • Bopita
  • Coming kids

Advies voor kinderbedden

Zoveel keus in kinderbedden, maar wat is nou de juiste voor uw kind? De keuze uit kinderbedden wordt gemaakt op basis van de behoefte van uw kind en de kinderkamer. Biedt de kinderkamer weinig ruimte? Dan is een hoogslaper, een half hoogslaper of stapelbed erg makkelijk. Deze kinderbedden bieden namelijk veel opbergruimte. Zo zijn er hoogslaper, waaronder een bureau gevestigd is. Een kajuitbed heeft een ombouw met kastjes en lades, dit zorgt voor veel opbergruimte. Een bedbank bespaart ook ruimte in de kinderkamer en geeft een gezellige sfeer. In het aanbod zijn ook doorgroei kinderbedden opgenomen, ideaal om uw kinderbed om te bouwen tot een tienerbed. Er zijn ook leuke en creatieve kinderbedden te verkrijgen, zoals een kinderbed met glijbaan, een voetbalstadionbed en een autobed. Door ons grote aanbod kinderbedden, zit er altijd wel een perfect kinderbed voor uw kind bij!

Trends in kinderbedden

Elke jaar zijn er nieuwe trends in kinderbedden. Op dit moment staat gezond slapen centraal. Kinderbedden die beter ventileren en ondersteunen zijn daarbij een must. ‘Hoog’ slapen is voor uw kind het nieuwe slapen. Steeds dikkere matrassen met als kers op de taart een topmatras is een grote trend. Ook worden er in slaapkamer steeds meer opvallende kleuren toegepast, dit zorgt voor een gezellige en knusse sfeer. Opvallende kleuren worden niet alleen toegepast in tapijt en behang, maar ook in de meubels! Een gezellig en gezonde slaapkamer, stelt u met gemak samen op kinderbed.nl !