Kajuitbed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Kajuitbed

Een kajuitbed is een leuk bed voor de kinderen. Een kajuitbed heeft een stoere uitstraling welke tof staat in de kinderkamer. Het kajuitbed is bij ons beschikbaar in alle soorten, maten en kleuren. Momenteel is het kajuitbed enorm populair en kunnen wij daarom een uitgebreid aanbod hierin aanbieden bij Kinderbed.nl. Zo hebben wij al een basic kajuitbed wat ook voor de portemonnee voordelig is. Maar bent u van plan goed uit te gaan pakken dan bent u hier zeker ook aan het goede adres.

Wat ook handig is bij het kajuitbed is dat er gemakkelijk een of meerdere lades eronder geplaatst kunnen worden. Hier kunt u handig nog wat extra spullen opbergen al kleren of beddengoed.

Als extra veiligheid kunt u een uitval beveiliging kopen. Dit is handig als uw kind ’s nachts veel aan het rollen is. De veiligheid van uw kind staat uiteraard altijd voorop.

Mocht u naast een kajuitbed nog andere producten nodig hebben voor u kinderkamer kijk dan eens verder op onze website. Zo hebben we nog tal van andere leuke producten namelijk:

Kajuitbed laten bezorgen?

Wilt u uw kajuitbed laten bezorgen dan is dit geen probleem. Wij bezorgen binnen Nederland en België. Na uw bestelling zal de levering binnen 2 werkdagen plaatsvinden. Voor het leveren van onze producten gebruiken wij de postpakket service van GLS of PostNL. Mocht u het product zelf willen komen afhalen is dit geen probleem, dit kan op het volgende adres: Groenstraat 139-193.

Als extra service is het bij ons mogelijk om de bestelling pas 14 dagen later te betalen. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid uw producten om te ruilen of geld retour te krijgen indien u niet tevreden bent.

Vragen over een kajuitbed?

Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0900-5081000 of mailen naar verkoop@babysupershop.eu.