Hoogslaper

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Hoogslaper

Een hoogslaper is een leuk kinderbed welke geschikt is voor als de kinderen wat ouder zijn en zelfstandig naar bed kunnen. Kinderen ervaren een hoogslaper als stoer en kiezen hier vaak voor als ze voor het eerst een eigen bed mogen uitkiezen. Daarnaast is een hoogslaper enorm handig omdat kinderen op deze manier onder het bed een speelruimte kunnen creëren. Hier kunnen ze hun eigen wereld maken zonder dat er andere mee kunnen kijken. Bij Kinderbed.nl vind je een ruim assortiment aan hoogslapers. Tevens is ruimtelijk technisch gezien enorm handig omdat de ruimte onder het bed beschikbaar blijft om te kunnen spelen of om dingen op te kunnen bergen.

Hoogslaper voor jongens en voor meisjes

Van de hoogslaper hebben we speciale varianten speciaal voor de jongens en de meisjes. Zo hebben verschillende hoogslapers leuke bekende thema’s. Voor de jongens een hoogslaper met een leuk jongens thema en voor de meisjes een hoogslaper waarin de kleur roze veel terug komt. Ook is er voor beide een hoogslaper met een glijbaan erbij. Dit is voor kinderen natuurlijk extra leuk om elke ochtend naar beneden te glijden.

Hoogslaper voor meerdere kinderen

Heeft u al meerdere kinderen en slapen deze bij elkaar op de kamer dan hebben wij ook de geschikte hoogslaper. In ons assortiment hebben we verschillende stapelbedden voor als uw kinderen samen slapen. Natuurlijk kan dit ook gebruikt worden voor als er vriendjes of vriendinnetjes komen logeren.

In ons uitgebreide assortiment hebben wij ook nog tal van andere leuke producten:

Vragen?

Voor vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via de telefoon of u kunt even een mailtje sturen. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0900-5081000. Mailen kunt u doen naar verkoop@babysupershop.eu. Wij streven ernaar de mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.