Kinderbedden

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

49 artikel(en)

Kinderbedden

Kinderbedden zijn van essentieel belang voor de kinderkamer. Hier hebben wij dan ook een uitgebreid assortiment bij Kinderbed.nl , in alle vormen, thema’s kleuren en soorten. De slaapkamer is voor kinderen erg belangrijk aangezien dit hun persoonlijke plekje is in het huis. Kinderen kiezen naar verloop van tijd opvallend vaak voor een hoogslaper. Naast deze kinderbedden kun je uiteraard kiezen voor een stapelbed. Deze kinderbedden zijn ideaal voor een tweeling of als u meerdere kinderen samen op een kamer laat slapen.

Veiligheid kinderbedden

Naast de kinderbedden kunt u ook veiligheid spullen voor kinderbedden aanschaffen. Denk hierbij aan een rekje zodat uw kind ’s nachts niet onverhoopt het bed uit rolt.

Kinderbedden jongens

Voor de jongens is er een uitgebreid assortiment kinderbedden. Denk hierbij aan leuke thema’s welke uit films of bekende kinderseries komen. Deze zijn voor de aller kleinste. Is uw zoon al wat ouder en wil hij een stoer bed dan kunt u is kijken in het wat hogere segment waar toffe kinderbedden tussen staan.

Kinderbedden meisjes

Ook voor de meisjes zijn er kinderbedden in overvloed. Zo zijn er een hoop kinderbedden met veel roze. Zo voelen de meisjes zich een prinsesje in hun eigen kinderkasteeltje. Tevens leuk bij een aantal kinderbedden is de glijbaan die eraan verbonden zit. Hierdoor is het elke dag een feestje om op te staan.

Kinderbedden bestellen

Onze producten worden bezorgd binnen Nederland en België. Levering zal plaatsvinden uiterlijk 2 dagen na de bestelling. Verder heeft u de mogelijkheid of pas achteraf te betalen. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust even contact op via de mail: Verkoop@babysupershop.eu of via de telefoon: 0900-5081000. Mocht het product niet naar wens zijn kunt u dit retourneren om te ruilen of krijgt u uw geld terug.

Kijk naast kinderbedden ook eens bij de volgende categorieën.