Boekenkast Rock Eiken
  • Boekenkast Rock Eiken

Boekenkast Rock Eiken

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Boekenkast Rock Eiken

Alle boekjes van uw kind netjes opgeborgen in deze boekenkast Rock Eiken van Wensing Meubelen. De boekenkast is voorzien van 4 open vakken en is uitgevoerd in een eikenhouten kleur met witte achterwand. 

Let op: Dit is een web-only product. U kunt deze kast niet bekijken in onze showroom.

Meer informatie
Minder informatie

Van € 100,00

Voor € 29,99

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Van € 100,00

Voor € 29,99

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Uitgebreide informatie

Boekenkast Rock Eiken

Eigenschappen

- 4 open vakken
- Afmetingen: 146 H x 81 B x 3 0D
- Eikenkleur met witte achterwand

Let op! Om de boekenkast compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten ongeveer 2-3 weken na de bestelling en betaling te realiseren.

Verzenden

Verzenden

Wanneer uw bestelling bij Kinderbed.nl via GLS verzonden kan worden, heeft u dit binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Heeft u een kinderkamer, kinderbed of ander meubel besteld? Om dit compleet en zorgvuldig bij u te leveren, worden hiervoor onze eigen chauffeurs ingezet. De levertijd hierop bedraagt ongeveer 2-3 weken, tenzij anders staat aangegeven in de omschrijving. Wij nemen tijdig contact met u op om een leveringsafspraak te maken.

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Kinderbed.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Kinderbed.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Kinderkamers, kinderbedden en andere meubels kunnen helaas niet geruild of geretourneerd worden.

Betalen

Betalen

Bij Kinderbed.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Wellicht ook interessant voor u

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven